Välitämme metsäkiinteistöjä ja loma-asuntoja

 

MEILTÄ SAAT LUOTETTAVAN hinta-ARVION JA PARHAAN NÄKYVYYDEN MYYTÄVÄLLE KOHTEELLE. HUOMIOIMME AINA ASIAKKAAN TARPEET JA TEEMME kiinteistöN LUOVUTUKSEN JA OSTon HELPOKSI.

 

Palvelumme sisältää rekisteriotteet, myynnin, markkinoinnin ja myyjän puolelta kaupantekoon liittyvät kulut. Valmistamme laadukkaat markkinointimateriaalit, joissa esittelemme kiinteistön asiantuntevasti. Edustavat ja korkealaatuiset valokuvat ja videot ovat oleellinen osa myyntiä, joten panostamme niihin. Sovittaessa kuvaamme kiinteistön myös ilmasta käsin drone-lennokilla.

 

Hinnoittelu:

  • Välityspalkkio 4,5 % kauppahinnasta
  • Minimipalkkio 2100 €
  • Yli 130 000 € kohteissa tarjouksen mukaan
  • Metsätilan arvio tarjouksen mukaan*
  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron

 

Vapaa-ajan asuntojen välityksessä käytämme vahvaa paikallistuntemustamme Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Keski-Suomen kaakkoisosien alueella. Metsäkiinteistöjen välityksessä palvelemme koko toimialueellamme, eli lähes koko eteläisessä ja keskisessä Suomessa.

 

Kiinnostaako metsään sijoittaminen? Hyvin hoidettu metsä on turvallinen ja vakaasti tuottava sijoituskohde.

Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja autamme sinua löytämään tavoitteidesi mukaisen metsätilan.

 

*Määritämme luotettavasti metsäkiinteistösi arvon. Tila-arviossa otetaan huomioon maapohjan arvo, metsävarat, metsätalouden tulojen ja menojen nettonykyarvo sekä kiinteistömarkkinatilanne. Laadimme tila-arviot asiakkaan tarpeen mukaan. Tarkka maastomittauksiin perustuva tila-arvio soveltuu mm. kiinteistökauppaan, perinnönjakoon ja sukupolvenvaihdokseen. Tila-arvio voidaan toteuttaa myös avoimen metsävaratiedon perusteella ilman maastossa tapahtuvaa inventointia. Tällöin puuston arvo ei ole yhtä tarkka kuin maastomittauksen perusteella tehdyssä arviossa, mutta se on kuitenkin pätevä asiakirja ja kelpaa

esimerkiksi verottajalle.                       

 

Ota yhteyttä:

Antti Nevalainen

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, metsänhoitaja MMM

0505934945

antti.nevalainen@metsaavain.fi

Elmeri Jurvanen

Myyntineuvottelija, metsäasiantuntija

0406299707

elmeri.jurvanen@metsaavain.fi