Koulutuspalvelut

 

Korjuuyrityksille

 

Onko yrityksessäsi tarvetta osaamisen päivittämiselle tai työn tuottavuuden nostamiselle? Tarjoamme valmennuksia metsäkoneenkuljettajille ja teemme tarvittaessa myös nostureiden säädöt.

 

Kohonnut tuottavuus maksaa koulutuksen hinnan takaisin parhaimmillaan muutamassa viikossa!

Työnjohtopalvelut

 

Kuljetusyrityksille

 

Hoidamme ajojärjestelyn puolestanne. Meillä on käytössämme nykyaikaiset työkalut, kokeneet ajojärjestelijät sekä viimeisin tietotaito. Useat ajojärjestelijät pystyvät tukemaan toisiaan työssään. Usean henkilön myötä osaamista karttuu laajasti. Ulkoistetun ajojärjestelyn myötä ei työnantajan riskejä, kuten sairastumiset, lomat ja työpaikkojen vaihdokset.

Lisäksi ajojärjestelijöidemme tukena on monipuolinen tiimimme. Meiltä saa enemmän kuin ajojärjeslijän osaamisen. Mukana tulee analyytiikkaan, sovelluskehitykseen, talouteen ja paikkatietoon liittyvä osaaminen, joka tukee palvelua. Esimerkiksi auraussovellus pystytään mukauttamaan asiakasyrityksemme tarpeita vastaavaksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Sovellukset

 

 

 

Työnjohtopalvelut

 

kuljetusyrityksille

 

Tarjoamme kuljetusyrittäjille kuljetussuunnittelua ja ajojärjestelyä urakanantajan vaatimusten mukaisesti.

 

Työnjohdolliset tehtävät sisältävät raportoinnit urakanantajalle määrävälein sekä yhteydenpidon urakanantajan suuntaan. Lisäksi tuomme meidän oman tietoteknisen osaamisen yrityksenne käyttöön.