Työnjohtopalvelut

 

Kuljetusyrityksille

 

Hoidamme ajojärjestelyn puolestanne. Meillä on käytössämme nykyaikaiset työkalut, kokeneet ajojärjestelijät sekä viimeisin tietotaito. Useat ajojärjestelijät pystyvät tukemaan toisiaan työssään. Usean henkilön myötä osaamista karttuu laajasti. Ulkoistetun ajojärjestelyn myötä ei työnantajan riskejä, kuten sairastumiset, lomat ja työpaikkojen vaihdokset.

Lisäksi ajojärjestelijöidemme tukena on monipuolinen tiimimme. Meiltä saa enemmän kuin ajojärjeslijän osaamisen. Mukana tulee analyytiikkaan, sovelluskehitykseen, talouteen ja paikkatietoon liittyvä osaaminen, joka tukee palvelua. Esimerkiksi auraussovellus pystytään mukauttamaan asiakasyrityksemme tarpeita vastaavaksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Sovellukset

 

 

 

Työnjohtopalvelut

 

Kannattavia ratkaisuja puunkuljetusyrityksille

 

Kuljetuksen ohjaus ja työnjohto

Tarjoamme kuljetusyrittäjille kuljetussuunnittelua ja ajojärjestelyä urakanantajan vaatimusten mukaisesti. Työnjohdolliset tehtävät sisältävät raportoinnit urakanantajalle määrävälein sekä yhteydenpidon urakanantajan suuntaan. Hallitsemme useimmat käytössä olevat ohjelmat, kuten LogForce ja Pinja. Lisäksi tuomme meidän oman tietoteknisen osaamisen yrityksenne käyttöön.

 

Laskentapalvelut

Räätälöimme yrityksenne tarvetta vastaavia sovellusohjelmia ja otamme hyödyt irti jo käytössä olevista ohjelmista. Voimme parantaa tuottavuutta mm. automatisoimalla raportointia, hallitsemalla usean asiakkaan kuljetuksia yhdessä järjestelmässä ja yhdistämällä työaikakirjanpidon kannattavuuslaskentaan.

 

Koulutuspalvelut

  • Työturvallisuuskoulutukset puunkuljetuksen näkökulmasta
  • Ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät
  • Ohjelmistojen käyttökoulutukset (mm. LogForce)

 

 

Tehokkuutta lisäävät ja työtä helpottavat työkalut

 

Tuotamme räätälöityjä sovelluksia yrityksen tarpeisiin edullisesti. Sovellusten kehittämisessä kiinnitämme erityistä huomiota käyttäjäystävällisyyteen ja selkeään raportointiin. Erikoisosaamiseemme kuuluu mm. eri lähteistä kerättävän datan yhdistäminen ja raportointien automatisoinnit. Hyödynnämme innovatiivisesti uutta teknologiaa, kuten konenäköä.

 

AVAIN-sovellukset

Palveluvalikoimastamme löytyy Avain-sovellusperhe, jossa on tarjolla useita metsäalan käytännön tarpeisiin luotuja sovelluksia, kuten Avain-Aura. Tutustu AVAIN-sovelluksiin tarkemmin tästä.

 

Tilien tarkastus

Palvelussa verrataan määrävälein urakanantajan tilitykset Log Forcen raportointiin ja tarkastetaan tiedot. Tuotamme raportin jokaisesta poikkeavasta kuormasta. Raportissa eritellään ajoneuvokohtaisesti ajetuista kuormista, tonneista, kuutioista jne. Tarvittaessa selvitämme yrittäjän puolesta poikkeamat tilityksissä urakanantajan kanssa. Mikäli yrittäjällä on käytössä Ajopäiväkirja-sovellus, niin voimme vertailla tehtyjen työtunteja ja kilometrejä.

 

Ajopäiväkirja-sovellus

Kuljettaja pystyy tallentamaan kaiken tarvittavan tiedon sovellukseen, eikä erillisiä tunti- tai ajopäiväkirjoja tarvitse täyttää erikseen. Kuljetusyrittäjä saa tiedot helposti käyttöön sovelluksen raportoinneilla. Toimintoja työajan ja ajopäiväkirjan lisäksi ovat mm. turvallisuushavainnot, tankkaukset ja kilometrit, huoltomuistio, huollon ja katsastuksen muistutukset sekä kuorma- ja vaakatositteiden tallennus.

 

Yhteystiedot:

Jarkko Repo

Liiketoimintajohtaja, Työnjohto- ja koulutuspalvelut

045 78377291

jarkko.repo@metsaavain.fi